Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Nabiha

15. september: Nabiha er et af de super aktuelle navne der med stor sandsynlighed vil blive gentænkt i årene der kommer.

Tid: 15. september kl. 20.00
Sted: Pavillonen, Grenaa
Billetpris: kr. 150-185
Arrangør: Pavillonen
Websitewww.pavillonen.dk

Glæd dig til en popfest af de helt fede – hitmageren Nabiha gæster Pavillonen på en mindre og eksklusiv forårsturne.
Nabiha har med sine vestafrikanske rødder, danske opvækst og ikke mindst sin skønne stemme, formået at skabe en helt unik position i det danske og udenlandske musiklandskab indenfor en verden af dance, pop og r&b. Hun er fra foråret 2017 tilbage på de danske spillesteder og glæder sig til at præsentere danskerne for gamle, såvel som nye hits.
Nabiha debuterede i 2010 med albummet ’Cracks’ og i 2011 med den internationale version ’More Cracks’ – albums der høstede anerkendelse i både ind- og udland med blandt andet hitsinglerne: ’Deep Sleep’, ’The Enemy’, ’Trouble’ og ’Never Played The Bass’. Efterfølgende har hun cementeret sin status som en af Danmarks bedste sangerinder med hits som: ’Mind The Gap’, ‘Ask Yourself’, ’Bang That Drum’, ’Animals’ og ’Weapon’, og hun har modtaget adskillige priser og nomineringer.
Nabiha er klar med en ny single i januar, som bliver fulgt op med en EP i det tidlige forår 2017.